2009-07-28
 12:11:09

Runt på äventyr!

Idag (måndag) blev en ganska rolig dag! Pappa fick ett samtal från Eva-Marie Ericsson som ville ha hjälp att býgga om mellanväggarna i deras lastbil som Daniel Svensson har. Så vi åkte iväg och tittade på den idag! De skulle köra hem den till pappa imorgon (tis).Sedan åkte vi och handlade.

Pappa som inte har byggt om så många "hästdelar" var ju självklart lite nyfiken hur man kunde konstruera bygget, så vi for iväg på en sväng till efter lunchen! Då styrdes bilen mot Björke gård i Västerljung, Linda Heeds stall. Där träffade jag både Madde som blev jätteförvånad när jag kom, och även Emma Lindas tävlingsgroom! Vi pratade en stund! Som tur va, så stod lastbilen hemma på gården. Pappa tittade lite på den!  För de som inte vet, så har jag gått på praktik där i 7 veckor innan studenten! Då tillbringade jag mycket tid tillsammans med Madde Garpsäter. Efter studenten fick jag även följa med Linda och Emma på världscuptävlingarna i Holländska Rotterdam! Det var en spänande upplevelse.


Idag (tis) ska jag göra lite ärenden på arbetsförmedlingen, sen ska jag ta en fika med Fanny:)

2009-07-23
 20:24:46

På Vikbolandet!!

Igår (ons) åkte jag ner till jessica i Norrköping:) Dollys bebis har numera fått ett namn!! Je' Domirac blev det:)  Je - jessica  Do - Dolly  mi - Marie (jessicas syster)  rac - hingsten Cyrano De Bergerac... Mycket passande tyckte vi:)

Idag har vi bara slappat fan städat bilden och skit.. åkte till östra husby skulle köpa godis! När vi åker förbi Skränge infarten ser jag några bekanta bilar på deras gård:)  "Det är ju faan filmteamet" skriker jag till jessica.
Jag funderade på att åka upp och hälsa på Sussie och sno en macka:) men de höll på att filma vid vägen.. så man kunde inte ta sig förbi..

Nu sitter jag och väntar på att två familjer ska komma. De ska vara inneboende några dagar här för de är tävlingar på VRF (ligger typ nån km härifrån). Rätt smart att käna lite extra cash på:)

Imorgon ska vi åkta till Tina i stan på förfest:) sen blire krogen!! Jag ska supa mig skitsnygg och ragga som faaan;)  Jenny agerar fyllechaffis!! Skysst:)


Seyaa <3<3
2009-07-20
 23:59:04

Katten hemma och städning:)

Jag var ju uppe en gång till och letade efter katten Ozzy (som hade sprungit och gömt sig igen efter att ha blivit räddad från ett träd). Jag hörde honom men det blåste så mycket så jag visste inte från vilket håll det kom från. Men ett par timmar senare så kom han springandes hem:) då fick han massa mat och blev glad:)

Har varit uppe hos Gustav och packat alla mina saker i kartonger, sen har vi gjort plats på vinden för alla mina saker som ska bo där tillsvidare.

Imorgon ska jag till berga, jag ska gå igenom allting med Malin som äger Jennerwein som jag ska ta hand om tillsvidare. Gå igenom rutiner och skötsel osv:) Det kan bli spännande!!

Har kommit igång med internetbank idag, så alla mina räkningar är betalade, skönt!!  Vuxenpoäng??? :)

Nu ska jag titta färdigt på världens underbaraste film:) sen blir det sängen!!

Godnatt <3
2009-07-20
 13:01:17

Dumme kattfan!!

I morse straxt efter 10 gick jag ut i skogen för att leta reda på katten Ozzy som hade varit borta i 2 dygn. Jag roppade och fick svar när jag hade kommit in en bit i skogen, jag följde ljudet och hittade Ozzy nästan högst upp i en gran. Där satt han livrädd och inte kunde ta sig ner, så jag fick ringa pappa som fick komma och hjälpa mig. Vi insåg att vi aldrig skulle få ner honom, men pappa ville ändå försöka klättra upp och hämta ner honom. Han satt längst ut på grenen, hade rammlat ner till en gren under. Pappa fick tag på grenen och skulle försöka ruska på grenen så han kunde ramla ner, men fick tillslut tag i Ozzy, och klättrade ner igen, men Ozzy som ver livrädd försökte ju springa ut på alla andra grenar som pappa släppte ner honom på för att kunna själv klättra ner. Tillslut släppte pappa ner honom på marken, och Ozzy drog som en avlöning genom skogen.

Jag var uppe igen för att se om han hade hittat ett nytt träd att klättra upp i, men utan resultat så gick jag tillbaka igen...


Jävla katt som MÅSTE klättra upp i de där förbannade träden, fast han inte kan ta sig ner!!!

Slutet på denna historien kommer när vi hittat honom igen. Antingen får Mickan ta tillbaka honom eller så måste vi ta bort lilla Ozzy katt:'(

<3
2009-07-19
 16:31:31

Summering av helgen!!

Jaha, vad ska jag skriva??   Datorn, sängen, lite mat och toalettbesök:) Det är väl vad min helg har bestått av.. Just de, jag har tittat på några filmer också!!!


Nu har pappa kommit hem från spelningen i Oskarshamn, så jag slipper vara ensam:)

Han är väldigt bra att ha min pappa:) Han lyssnar, försöker få mig att förstå, förklarar livets viktiga saker och stöttar mig i alla svåra situationer:)

Jag älskar min pappa <3

Jag har funderat över den där hästen också.. tror inte jag vågar lova att jag blir kvar i Nyköping mer än några månader.

Men vem vet.. jag har ingen aning om vad jag vill!!! Kan någon tala om för mig vad jag ska göra med mitt liv????

Vill jag flytta iväg, utan körkort och jobba med hästar, något som sliter nåt fruktansvärt på kroppen, man är begränsad, kan inte träffa kompisar när man vill..

Eller vill jag sattsa på ett vanligt jobb i stan, hålla på med hästar som hobby, också svårt att träffa kompisar (som bor i Norrköping) men framför allt, flytta till eget och bli helt ensam..


DEN STORA FRÅGAN ÄR: VAD SKA JAG GÖR MED MITT LIV?????
2009-07-17
 22:51:56

kollat på häst!

Idag var jag uppe ganska tidigt. Hade lite diskussioner med pappa innan han åkte tillsammans med övriga Ecxess medlemmar till Oskarshamn på spelning:)  Senare på eftermiddagen kom Linda förbi och hämtade mig, så var jag med henne en stund:) vi var förbi hemma hos hennes föräldrar!! (Lindas mamma Kicki var min dagmamma när jag var liten) Det var jättekul att träffa alla tre, det var allt för länge sen!! På kvällen gick jag till berga, det tog en timme, där skulle jag träffa Malin som äger Jennerwein (Jenna) som jag om allt funkar, kommer att ta hand om en tid:) ett jättetrevligt 5 års sto, som just nu inte är ridbar, men efter muskulära behandlingar, uppbyggnad och rätt igångsättning säkert kommer vara toppen fin att rida:) Det kommer säkert bli jättebra!!

I morgon ska jag inte göra nånting!! kolla film och sova kanske:) det blir nog en promenad också!

Jag känner mig så hurtig, och har redan kommit i ett par av mina för små jeans!!:) det känns toppen, jag är på rätt väg:)


Nu blir det film innan jag ska sova!

Puss och god natt <3
2009-07-14
 11:26:46

nyttig:)

Nu börjar mitt nyttiga liv.. hoppas jag iallafall:) igår var jag ute på promenad i en timma.. kände mig jättehurtig!!

Och dagens frukost bestod utav en macka utan smör/pålägg, en banan och ett glas vatten:) Nu ska jag snart ut och gå en promenad igen:) sedan ska jag ta hand om min tvätt!!

puss<3
2009-07-12
 11:11:20

Ganska händelserik helg:)

I torsdags åkte jag och Alexandra till Mamma i Eskilstuna. Jag hjälpte mamma att städa hela huset på torsdagen, sen åkte vi till Plantagen och köpte nya blommor!

I Fredags var vi en sväng på stan, mamma köpte en bikini till mig:) Sprudlade av glädje efteråt!! Den var toppenfin:) Senare på kvällen åkte vi till Hälleforsnäs och spelade bilbingo!!! Kanske ska bli min nya hobby:D haha.. nedå, de var faktisk roligt:) men ingen av oss vann nåt:( 

På lördagen åkte mamma och Thomas in och hämtade min bror Fredrik och hans tjej Caroline som skulle komma och hälsa på:) Vi hade jättetrevligt. Grillade, drack gott och spelade spel!! Mycket trevligt:) Det var ganska länge sen jag träffade min bror.. riktigt synd faktist!! Nu måste det bli av lite oftare!!

Nu är det söndag förmiddag, och det finns inte mycket mer att skriva!! Alexandra sitter och spelar knack-poker med sig själv:)

Hörs senare:)   Puss<3
2009-07-09
 08:19:48

Alexandra skriver!!


Idag ska jag och min bästa syster Eve åka till mamma i Eskilstuna!. vi ska åka buss själva. I helgen kommer min bror Fredrik och hälsar på.

Nu har vi brottom til bussen

Kram Alex <3
2009-07-08
 21:24:56

Puuh!

Sitter nu nyduschad och äter jordgubbar och glass:) Smaskens!!

När jag kom hem till nyköping igen så åkte jag och pappsen och handlade:) sen blev det middag när vi kom hem..

När jag hade smält maten så åkte löparskorna på fick arbeta en stund!! Dock.. hade jag nog inte smält maten tillräckligt, för jag fick vända efter halva uträknade vägen. dessutom fick jag sprängande huvudvärk när jag sprang.. Så nu blir de promenader de närmsta veckorna, tills konditionen är lite bättre, sen ska jag ut och springa igen:)

Imorgon ska jag och alexandra åka bussen till mamma:) Jag ska hjälpa mamma att städa och fixa hemma, så jag får låna pengar till Falsterbo:D jag blir kvar i eskilstuna tors och fre:)

helgen har jag inte bestämt hur den ska tillbringas.. det återstår att seGlass och jordgubbar

Puss och god natt <3

2009-07-08
 17:26:55

Glömde!!

Jag har haft toppen kul hos jessica de här dagarna så jag glömde helt enkelt bort att skriva i bloggen på kvällen:D

i Måndags var vi och såg "The Proposal" på bio!! Den var jättebra:) Sen har vi varit nere i stalletr var och varannan timme på följakt.. utan resultat;) Nu är det nära.. syna, hade gärna varit med under fölningen:) men hoppas verkligen att Dolly får sitt föl snart så Falsterboresan blir av:) Men annars blir de party hos jessica:D Då bor jag hos henne hela den veckan;) hihi..

Sitter på bussen från norrköping nu.. ska slummra en stund :D

Puss<3
2009-07-06
 08:57:28

Fattar inte!

En sak som jag alltid tycker är lika konstigt varje gång det händer, är när man har gått och lagt sig sent men går upp ganska tidigt när man är ledig, och ändå är man pigg när man vaknar.

Igår gick jag och la mig straxt efter 1, och gick upp kl 8 imorse, och nu är jag jättepigg, men om jag skulle gå och lägga  mig kl 10 och gå upp kl 8 när jag ska jobba, då är jag alltid jättetrött!! Det är konstigt det där.

Jaja.. nu ska jag göra mig en köttbullsmacka sedan ska jag göra mig iordning för att sedan åka till Jessica i Norrköping!


Vi hörs ikväll/ Puss<3
2009-07-05
 20:21:25

Sista praktikdagen:(

Idag har jag haft min sista praktikdag på Ramsta Gård:(  Jag känner mig lite ledsen! Började 8.30 och jobbade till 17.30:) har städat och stått i idag:) skurat boxgaller, tvättat vattenkoppar och krubbor, gjort fint i sadelk, foderk och fikarum m.m. Det har varit en skön dag, med mycket mys och pussar från Penini <3  Jag kommer att sakna alla på Ramsta, mest Naken, Diddi, Hibbe, Siggan, Penini och självklart Jannica:)Nu tänkte jag titta på en film innan jag ska sova:) Imorgon åker jag till Jessica på Vikbolandet! Och vi hoppas att Dolly får sitt föl nu de närmsta dagarna, så Falsterbo resan blir av:)

Puss och god natt <3

2009-07-04
 20:12:28

Rolig dag:D

Idag har jag tillbringat dagen på stan med min lillasyster! Jag skulle lämna in min telefon på lagning, men när jag skulle visa vad felet var, (det gick inte att få igång den) så funkade den helt plötsligt:) Så Alexandra och jag fortsatte till Gina Tricot, H&M, Lindex, Kappahl, Glitter, Mique och Intersport! Dagens resultat blev en klänning och snobben linne/trosor till Alex. jag köpte en liten present till Jannica och irade runt för att hitta en ny bikini, men hittade ingen som var tillräckligt snygg. Så vi gick och åt på M´c Donalds innan vi gick och mötte hanna utanför pressbyrån! (lycko henne åker till Kroatien 2 veckor med sin pojkvänn) Sedan åkte jag hem och fixade lite hemma.


Enligt mina planer så kommer jag att åka med Jessica mfl till Falsterbo Horse Show!!! Det ska bli jättekul:D Bara inte min tanke spricker! Risken finns ju...

Nu är det snart läggdags, upp och göra min sista praktikdag på Ramsta imorgon. Det ska bli lite tråkigt faktist, men jag hoppas att jag får komma och jobba lite extra ibland om det behövs! :)


Hibiscus och PeniniPuss och god natt<3
2009-07-04
 17:44:23

Välkommen till min ganska vanliga blogg!

Jaha, nu har jag gjort som många andra. Skaffat blogg! "varför har du också skaffat blogg" undrar ni säkert. Jag skaffade blogg för att mina vänner ska kunna hållas uppdaterade på vad som händer i mitt liv! Kanske inte är så intressant, men jag tycker att det är kul:D

Så nu välkommnar jag alla som vill veta mer om hur jag tillbringar min vardag och min fritid!!