2009-08-09
 11:42:43

Är ensam och har tråkigt!

Idag (sön) åkte pappa och Therese iväg till Huskvarna, pappa skulle kolla på sin bil, som har gått sönder. Det innebär att jag sitter ensam och har jättetråkigt :(

Foten börjar bli bättre, men nu gör det ont och jag har fått ett blåmärke vid stortån.. men det känns att den håller på att läka ut nu..

får se vad jag ska göra den här veckan då.. kanske åker och badar med min syster.. måste träffa Hanna också.. sen ska jag va med Jessie snart:) eh.. och Maja ;) det blir nog fullt upp i veckan tror jag:) 

kramas lite med katterna, nu när jag inte har någon annan att kramas med :( saknar någon i mitt liv!

/Evelina
2009-08-07
 12:50:14

Inget stall i helgen:(

Jag skulle åka till berga och ta hand om Jenna fre lör och sön.. Men min dumma fot vägrar att bli bättre.. Det slutar väl med att jag får åka till sjukan och kolla upp den:( Jag gjorde mig illa i onsdags.. nu är det fredag och jag har fortfarande ont.. såpass ont att jag inte kan gå iallafall:(

Men det är tur att Malin som äger Jenna, är så förstående:) hon fixade så att Jenna skulle bli ompysslad denna helg iallafall:) Det känns så tråkigt, jag tycker så mycket om att mysa med den underbara hästen <3
Jag trivs så bra med henne, hoppas jag kan fortsätta ta hand om henne lääänge.. Hon kan bli otroligt fin:) det skulle vara så kul att vara med att bygga upp henne från början:)

lilla Jenna

Undrar vad jag ska hitta på att göra denna helg då.. har inte kommit på nått vettigt!!

/ eve

2009-08-06
 12:00:10

Skadad!! :(

Igår (ons), så tänkte jag vara trevlig och gå upp till gubbarna som jobbar med Daniel Svensson (ekebys) hästlastbil. Där tänkte jag offra en hjälpande hand. går upp i lastbilen för att titta lite. när jag ska gå ner igen, precis mellan marken och rampen, där trampar jag gärna snett när jag ska ta klivet ner, och på något sätt skadar senan i vänster foten, konstigt eftersom jag brukar trampa snett och ramla ;) men iaf, foten gör fortfarande ont (visserligen bara om jag rör den) och om jag måste gå, så kan jag bara stödja lite på yttersidan av foten.

Jag hoppas verkligen att det går över till imorgon.. jag ska ju till stallet då. Hm, får nog ta det lugnt när jag är där ändå.

Igår fixade pappa boxern till teven:) så nu får vi in lite kanaler och kan titta på teve, visserligen inga roliga kanaler.. men de finns ändå:) barnkanalen tillexempel ;P

// Evelina


Ps. Jag vill ha tillbaka min allra bästa vän i hela världen:( jag saknar honom något så fruktansvärt!!
tänk om han inte kommer igåg mig ifall jag skulle åka och hälsa på honom, det skulle jag aldrig kunna leva med:(


<3Charleston J<3

2009-08-04
 23:52:37

Äntligen hemma!!

Igår (mån) åkte vi ju allihop hem till farmor i Blekinge, närmare bestämt Holmsjö. Det var en lång resa, med ganska många stopp på vägen, pappa skulle röka, vi köpte godis:) men tillslut var vi äntligen framme i Holmsjö. Där väntade farmor, Tor och en glad liten Kaxe. Maten var nästan färdig, vi gick runt och tittade i farmors trädgård, och allt tillbyggt på huset.
Vid maten blev det mycket prat, och av vissa LITE för mycket av det goda (vin). Men man ska inte klaga!
Sov gjorde vi, Mickan och jag i gästrummet, pappa och Therese i gäststugan ute på gården.
Dagen efter bestämmde vi oss för att ta en road tripp till Karlskrona. Vi tittade bla. på gamla krigsfartyg! Ganska spännande faktist:) Sedan gick vi förbi Rosenbom.. en sevärd staty, som tydligen var en känd människa i dessa trakter! Sedan gick vi till själva city.. ganska litet city (om jag får tycka). Vi stannade och köppte mjukglass:) mums! Sedan  gick vi tillbaka till bilen! Tillbaka till Holmsjö igen, där åt vi lunch, och förberädde resan hem. Vi stod och pratade en stund innan vi satte oss i bilen och åkte tillbaka till Nyköping! Stannade först på nån mack så vi fick köpa godis, jag fyllde äntligen på mobilen.. två dagar utan gratis sms klarar man sig inte med!
I Norköping (Klinga) stannade vi och åt på MC donalds, sedan fortsatte resan mot Katrineholm, vi skulle släppa av Mickan! Åkte förbi och såg hennes nya lägenhet innan vi körde bort henne till fam Permestams hus!
Nu fick vi äntligen fortsätta resan hem till Ängstugan!

Ska nu gå och lägga mig! är grymt trött nu!

God natt:)
2009-08-03
 12:59:35

Familjeresa!!

Nu sitter vi hela familjen Hans karlsten i bilen på väg att hälsa på farmor som bor i blekinge! Det var länge sen sist. så det är väl så dags att hälsa på nu. Mickan pushade på mig att ta med mig datorn, så nu kan bloggen uppdateras:p
Självklart är även badkläderna packade.. Therese och jag gjorde kycklingsallad medan Mickan och pappa åkte och hämtade mickans saker, så en lunchrast är inplanerad:)

Nu måste jag spara batteri tills vi kommer fram! Jag måste ju låna ut min dator till Mickan lite:(

See you:)

2009-08-02
 12:30:24

stallet:)

Jag har varit på berga och tagit hand om Jenna tors, fre och lör. I torsdags var jag där med stina:) longerade Jenna, och fixade allting annat! Fredagen var jag där på en snabbvisit på kvällen.. masserade, ryktade och släppte ut henne! I lördags var jag där nästan hela dagen! Jag hade bestämt mig för att städa bland alla hennes saker i stallet :) vi jobbade över bommar idag i skritt och trav! sedan gick vi på en promenad i skogen och klättrade lite! Vi passade på att smaska i oss lite blåbär:)