2010-07-21
 20:04:54

Inget Hammarö :(

Det blir inget Hammarö för oss iår! Marabou är fortfarande halt. Nu äter han smärtstillande, så får vi hoppas att han blir bättre snart!

Mamma ska åka med Magnus och Ia, så jag får vara hemma och ta hand om Marabou! Det får bli 5 dagar med bara tömkörning, har måste bygga upp sin rygg nu när han har stått så länge! 1 månad är de nu! Usch va trist de är :/  Förhoppningsvis kan vi komma igång nu!

Skolan rullar också på! Nu är snart Engelskan slut. Och den 9/8 börjag jag en bageriutbildning på 2 terminer! Det ska bli så j*vla roligt! Jag är supertaggad inför starten :D

Det känns som att jag behövde en nystart! Och när jag har pluggat färdigt och förhoppningsvis får ett jobb, så ska jag (om möjligheten finns) köpa en hund :D

//Evelina
2010-07-05
 11:21:52

ojoj.. nu var de länge se igen!

Jag har haft massor att göra hela sommaren med skola och hästen, så jag har inte haft tid att blogga!
Men jag ska försöka komma ihåg att uppdatera lite nu.

Våran förra häst Quickan är tyvärr avlivad pga en olycka för några veckor sen :(  R.I.P Quick Sbrinzess ♥

Marabou är halt, troligen av en spark på knäet. Våran equiterapeut Charlotta behandlade honom i måndags förra veckan, och har remiterat till röntken nu på onsdag.. Men vi tror dock att skadan sitter högre upp, då han är väldigt stel och spänd i hela rörelsemönstret när han går. Men vi får se vad röntkenplåtarna visar.. Det avgör om vi kommer iväg till Hammarö! Om han har en spricka i knäet måste han vila ca 2 månader, men om det inte är det, så hoppas vi att han blir bättre! Trots att han har varit halt i över 2 veckor..

Jag har köpt 4 Back on Track paddar och 4 Shockemöhle lindor till min fina lilla häst (ibland kan man få kosta på fina saker) Så nu får han ha BT paddarna så ofta som möjligt!

Charlotta hittade även en låsning i manken! hon rätade till den så bra det gick, och nu har vi kommit på varför han har haft så svårt i vänster varvet. Han har svårt att ställa igenom till vänster, och därför har han skjutit ut rumpan för att avlasta det jobbiga. Men detta "problem" är något man får leva med. Han kommer alldrig bli helt rak i manken, eftersom han är så gammal..

Ja, nu ska jag sluta skriva för idag.. annars vet jag inte vad jag ska skriva om imorgon :P//Evelina