2010-07-05
 11:21:52

ojoj.. nu var de länge se igen!

Jag har haft massor att göra hela sommaren med skola och hästen, så jag har inte haft tid att blogga!
Men jag ska försöka komma ihåg att uppdatera lite nu.

Våran förra häst Quickan är tyvärr avlivad pga en olycka för några veckor sen :(  R.I.P Quick Sbrinzess ♥

Marabou är halt, troligen av en spark på knäet. Våran equiterapeut Charlotta behandlade honom i måndags förra veckan, och har remiterat till röntken nu på onsdag.. Men vi tror dock att skadan sitter högre upp, då han är väldigt stel och spänd i hela rörelsemönstret när han går. Men vi får se vad röntkenplåtarna visar.. Det avgör om vi kommer iväg till Hammarö! Om han har en spricka i knäet måste han vila ca 2 månader, men om det inte är det, så hoppas vi att han blir bättre! Trots att han har varit halt i över 2 veckor..

Jag har köpt 4 Back on Track paddar och 4 Shockemöhle lindor till min fina lilla häst (ibland kan man få kosta på fina saker) Så nu får han ha BT paddarna så ofta som möjligt!

Charlotta hittade även en låsning i manken! hon rätade till den så bra det gick, och nu har vi kommit på varför han har haft så svårt i vänster varvet. Han har svårt att ställa igenom till vänster, och därför har han skjutit ut rumpan för att avlasta det jobbiga. Men detta "problem" är något man får leva med. Han kommer alldrig bli helt rak i manken, eftersom han är så gammal..

Ja, nu ska jag sluta skriva för idag.. annars vet jag inte vad jag ska skriva om imorgon :P//EvelinaKOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: