2010-11-30
 11:35:22

Shoppade lite

I måndags var jag förbi stan en sväng när jag hade hämtat mina jackor i Fröslunda..

Gick in på H&M och letade efter nåt rött som jag kunde handla för mitt presentkort jag fick av pappa..! tillslut hittade jag en topp som jag gillade, så de fick bli den.. la till 49 kr bara.. helt okej :)

Sen var jag inne på Gina Tricot och letade efter den "tubklänningen" som Hanna hade köpt när hon var här :D jag köpte en likadan fast svart..! 199 kr

Ibland får man unna sig..! ha handlat en del denna månad, men har ändå pengar kvar :D duktiga jag ;)

Såhär ser iaf mina kläder ut :)

2010-11-30
 11:12:18

Stockholm International Horseshow

I söndags var mamma och jag uppe i Sthlm och kollade på horseshow i globen.. det var en bra kväll.. ungefär som förväntat..!

* Inledningsprogram

* Prins Carl Philips Pris - final ponnyhoppning

* Internationell hoppning Agria Nordic Tour - Winner takes it all

* Internationellt shownummer Camel Show

* FEI World Cup Driving - FYRSPANN

* Stjärnornas hoppning

* Reining clinic med Anky van Grunsven

* Julavslutning med orientaliskt tema


Här kommer lite bilder från FEI World Cup Driving.. Bilderna är tagna från Tomas Erikssons finalrunda, här med hästarna Filur, Monzo, Rachi Rödslev och Speedy.

   


  
Innan föreställningen var vi ju såklart inne och kollade mässan..!

Såklart spänderades pengar..

Jag köpte ett dressyrträns med strasspanband, en lädergrimma, stallskydd och en täckesgjord. Mamma köpte en gelpadd och matchande shabrak och luva från Modern Horse och två nya numerlappar..

Vi är nöjda med våra inköp :D Bilder kommer här :)Imorgon ska allt med till stallet för att testas :D

Stallskydden köpte vi för att ha BoT paddarna i, då är de enklare på morgonen eftersom man slipper linda av benen.. så nu får han stå med de ett tag :D

Lädergrimman lämnar jag till Bidermans för att de ska sätta på mässingsskylten som jag har köpt, de står Marabou Raider på den

Eva kommer även och tar Marabou imorgon, så de passar ju perfekt, då kan jag visa henne de nya sakerna.. framförallt gelpadden och stallskydden som han ska ha dagligen..

Nästa helg ska jag göras "fin" (så bra de nu går på en nallebjörn som klipptes för 1½ månad sen..) Klippa svans, man och öron.. Mamma ska vara med och rida höjdhoppningen på Nybys Luciashow så han måste ju vara lite fin :P visserligen ska han väl ha mössa och knoppar, men han måste ändå se lite välfrisserad ut :P Tyvärr hinner vi inte klippa honom innan eftersom de är en liten prossedur.. vi tänkte ta ut veterinören nästa gång för att ge honom lugnande innan..! Men de får väl bli antingen veckan efter luciashowen eller efter årsskifftet..!

Oj, de blev en del idag..! :P hehe

2010-11-22
 20:46:57

Amarant

Idag har jag haft min första dag på Amarant :D det har varit superkul.. vi har bakat kransar, längder, bullar, matbröd, jag har knäckt ca 7.2 liter ägg ;) den ni..! hehe.. jag tror att den här praktiken blir kanonbra.. dessutom börjar jag 8.00 hela veckan :D och de är inte dumt..!


//Evelina

2010-11-20
 11:09:35

Uppdatering!

kände att de var dags att uppdatera bloggen lite..!

Vi har lagt ut annons om medryttare till Marabou, idag (lördag) kommer två stycken och kollar på honom. Eva som är 42 lite ringrostig och inte så duktig och Anna 17 som har ridit en del på ridskola och haft medryttarhästar tidigare. Vi söker ju ingen som ska sitta och trimma till honom.. utan någon som vi trivs med och som Marabou trivs med.. det är de viktigaste! Så vi får se hur de går idag..

Hade min sista praktikdag på Finska Hembageriet i går (fredag), from måndag kommer jag vara på Amarant..! De kommer bli jätte bra, då de tar 10 min att gå dit..! De verkade trevliga också :)

hm.. annars..! nästa helg är de Stockholm International Horseshow :D ska bli kul.. Jag ska leta efter 2 dressyrshabrak, ett par vita dressyrskydd med ludd i, en ny lädergrimma och ett träns eller en nosgrimma och ett panband.. beror på vad de kostar och vad jag hittar.. annars kanske jag hittar en snygg nosgrimma som är lite finare, då köper jag bara nytt panband på Hööks.. måste ju ha utrustning ordentligt nu när Marabou har blivit så fin :D

kärleken går inte frammåt direkt..! men de finns nog några killar som kanske kan ha en chans :P får se vem/vilka jag beslutar att träffa..


Dessutom har jag anmält Milli till årets Lussekatt i eskilstunakuriren.. vet inte om de går att rösta.. men vi får väl se om hon vinner :P


Ne de får vara allt för nu..

//Evelina
2010-11-10
 17:38:36

lägenhetskoll

igår (tisdag) var mamma och jag och kollade på en lägenhet på Storgatan i Torshälla..! en 3.a på 84 kvm.. stor och fräch är den :) nu hoppas vi bara på att vi får den!!

Dessutom var jag och pratade med min lärare, och vi kom fram till att jag ska byta praktikplats till Amarant from v.47. så jag får fortsätta på Finska Hembageriet denna och nästa vecka..! men de blir säkert bra :)

//Evelina
2010-11-10
 05:18:16

Dagens utsikt från busshållplatsen.. Rätt ...

foto0574 (MMS)

Dagens utsikt från busshållplatsen.. Rätt mysigt :D

2010-11-07
 11:00:49

Rösta på oss

http://www.libresse.se/aretshast/?flashparamcontributionid=292203

Rösta på Marabou till Sveriges finaste häst..!


//Evelina

2010-11-05
 22:26:33

:D

Imorgon (lördag) kommer min kära pappa och hälsar på :) Mickan skulle också ta sig hit..!

Tummen upp för de :)
2010-11-04
 19:55:08

Alexandra och Robinson :D

foto0552 (MMS)

Alexandra och Robinson :D

2010-11-04
 16:23:26

...

Under praktiken på Finska Hembageriet så cyklar jag till och från Eskilstuna.. jag har räknat att de är ungefär 7 km. 1.4 mil fram och tillbaka varje dag! På denna vecka kommer jag alltså ha cyklat 5.6 mil..!

Det här kommer bli en nystart för mig..! Jag kommer bli mycket piggare och förhoppningsvis går jag ner lite i vikt :)