2011-03-27
 18:41:15

Dag 14

Nu har jag varit lite dålig på att uppdatera träningen denna vecka.. Jag har praktiserat hela dagarna, så jag har knappt hunnit träna. Men vissa dagar har jag gått hem från Coop. Och det är ju rätt bra träning..
I Torsdags var jag på friskis och tränade Afro dans.. det var jätteroligt, men lite svårt att hänga med i alla steg..
Nu denna vecka kommer jag cykla till och från Coop varje dag eftersom jag har köpt en ny cykel..
Däremot är det lite svårt att hålla dieten eftersom jag får äta precis vad jag vill när jag är på min praktik.. :/ men jag försöker ju tänka på vad jag äter.. Viktminskningen fortsätter ju ändå..
2011-03-27
 18:35:01

...

Jag har haft så fullt upp så jag har glömt bort att skriva.. Har varit en vecka på praktiken, och jag trivs jättebra :D Igår så åkte vi till torshälla och röjjde ur min lägenhet, nu ska vi bara slänga lite skräp och städa.. det ska bli så skönt..
Igår kväll ringde platschefen på Coop Forum Kök och Café. Han frågade om jag kunde tänka mig att jobba idag (Sön) för det var lite kort med folk i restaurangen. Självklart nappade jag på det..
Så idag har jag haft min första dag som extra anställd :) det var jättekul, men fruktansvärt mycket folk.. Eric Saade har varit på Tuna Park idag, så det var precis tjockt med folk.. Jag fick lära mig att sköta kassan vid korv/glass kiosken, och det var jätteroligt.. Tappade glas och porslin i golvet gjorde jag också, men det var inte så farligt.. det hör till när man jobbar i restaurang.. Imorgon (måndag) ska vi skriva anställningsavtal och prata lön, så kommer jag få jobba lite extra vid behov :D
Sen tog jag min nya fina cykel och cyklade hem. I fredags var vi på Biltema i Västerås och jag köpte mig en alldeles egen cykel :D
Jag tänkte passa på att lägga upp några bilder på Robins motorcykel..
//Evelina
2011-03-22
 19:00:05

Praktik..!

I måndags började jag min praktik på Coop Forum Kök och Café och det är super roligt..
Jag har gjort massa olika smörgåsar, sallader, smörgåstårtor, semlor, muffins, kavring, tzatziki, mimosasallad, remouladsås, skinkröra och annanas röra till smörgåstårtbottnarna. Jag har skurit sallad, skalat lök och skurit krutonger..
Dessutom får jag gratis lunch, och jag får äta och dricka vad jag vill i hela restaurangen..
Perfekt när man kan plocka ihop en bra lunch :)
//Evelina
2011-03-22
 18:52:11

Dag 9

Idag har jag varit i stallet efter praktiken, så jag känner att jag inte vill stressa för att hinna ner och träna..
Imorgon tänkte jag gå på Spin/bas  18.20 eller Cirkelgym  18.30.. beroende på vart de finns plats :)
2011-03-22
 18:50:11

Dag 8

Idag var tanken att jag skulle till friskis och spinna.. men det blev inte så, jag var så trött efter dagens praktik, så jag somnade på soffan..
2011-03-20
 22:13:12

Dag 7

Idag fick jag skjuts till stallet, men jag red en ganska lång sväng.. Sen gick jag hem till mamma och bytte om innan jag gick till bussen och åkte hem..
Det blev ingen träning på friskis edtersom jag kom hem så sent..
2011-03-20
 10:26:53

Dag 6

Idag har jag gått till stallet och släppt ut hästarna, sen har jag ridit en sväng och fixat stallet, och sen hem igen..!

Sen gick vi tillbaka igen och tog in hästarna, och sen hem igen :PLite motion blev det iaf  :)//Evelina

2011-03-20
 10:21:11

Dag 5

Idag har jag varit i skolan..


Efter skolan gick jag hem och åt (välidigt snabbt) och bytte om i raketfart.. Sen ner och mötte Alexandra vid bussen, så gick vi in på myrornas och köpte ett par byxor som hon kunde ha på sig när vi sedan gick till Friskis och körde ett bas pass  :) 

Det var jättekul, inte så mycket hopp utan mer konditions steg och lite styrka. lagom svettigt helt enkelt :)
//Evelina

2011-03-17
 20:50:15

Dag 4

Idag har jag varit hemma och kurerat mig eftersom jag hade feber igår. Jag har inte haft feber idag, men kände ändå att det var lika bra att vara hemma.
Att sitta hemma en hel dag gjorde mig fruktansvärt rastlös.. jag har legat i soffan med huvudvärk i stortsätt hela dagen. Så bestämde jag mig för att städa, och efter ett tag så släppte huvudvärken. Jag har diskat, plockat, tvättat, damsugit hela lägenheten.
Dessutom har jag varit nere (2 vändor) och sorterat allt som vi hade samlat på oss.. Det blev 1 papperspåse och 7 plastpåsar med skräp.. Och när jag skulle upp så sprang jag upp för alla trappor ;) Jag har ju inte tränat idag så det var skönt att få springa lite :P
Dagens vikt: 90,5

//Evelina
2011-03-16
 22:51:13

Dag 3

Imorse när jag vaknade hade jag feber.. Eller jag trodde inte att jag hade det för att termometern stod på 37.6 bara.. men när Robin kom hem så berättade han att man måste lägga på 0.5 grader.

Jag har iaf varit ute på prommenad med Nanette. Vi tog en sväng till Tuna Park och tillbaka. 8.4 km - 11000 steg - 1098 kcal


När vi var påväg hem så började jag känna mig hängig igen, väl hemma så gick jag och la mig på soffan och sov en stund.. Tog tempen och la på 0.5 grader och då hade jag helt plötsligt 38.6..
Robin lagade en potion med mat till mig ca. 600 kcal, sen kände jag mig lite bättre. Jag har bestämt att jag ska äta 1 potion med mat/dag, räknade kalorier och mest kött och grönsaker.
Nu sitter jag med en Smoothie, och den är farligt god :P
Om jag mår bättre imorgon så går jag till skolan på fredag, men eftersom jag har haft feber hela dagen, så är det dumt att gå till skolan imorgon.
//Evelina
2011-03-16
 10:30:27

Ny design

Nu har jag hittat en ny design :)
Vad tycks om den?
Evelina
2011-03-15
 21:06:53

Dag 2

När jag kom hem och precis skulle påbörja min måltid, så ringer Robin och undrar om jag vill följa med ut och gå. Så jag skakade ihop min mat och gick ner till bilden. Så åkte vid ut till Sundbyholms slott och gick lite i slottsparken och i hamnen.. Även lite på isen (en aning läskigt)
Sen hem och bytte om eftersom jag och Nanette tänkte ner och spinna på friskis.. Spin/medel hade vi räknat med, men när vi kommer dit så säger tjejen i kassan att det var spin/intensiv. Det kände vi att det var lite för tufft, men det fanns ett pass med cirkelgym 20 min senare, så vi väntade på det istället. Och eftersom det stod fel på internet (det såg hon också) så bjöd hon oss på det passet.
Vi körde 45 sekunder på 20 olika stationer. 2 varv körde vi.. Det gick bra, men på slutet blev det lite motigt.
Eftersom det blev gym idag så kör jag på spin/bas imorgon..
Dagens vikt: 92.2  OBS!! Jag kommer INTE uppdatera vikten dagligen, utan bara med jämna mellanrum.
//Evelina
2011-03-15
 08:51:19

underbara vänner

Jag har de mest underbara vännerna i världen..!! Och jag är så otroligt glad för det.

De ställer verkligen upp på mig och tror på mig. Det känns så skönt att (nästan) alla i min närhet stöttar mig.

Robin som jag träffar varje dag betyder så otroligt mycket för mig, och jag är så glad att det är just honom jag har vid min sida. Han är den som kommer få se när mina dåliga sidor kommer fram och när jag blir på dåligt humör. Men ändå väljer han att stanna kvar vid min sida. Han blev kär i mig trots att jag är så kraftigt överviktig och det ska bli så underbart att göra det här även för hans skull..


Nu ska jag försöka göra en snygg typ signaturbild som jag kan signera varje inlägg med..!


//Evelina (det här känns så tråkigt)
2011-03-15
 08:42:56

Dag 2 (morgon)

Imorse vaknade jag faktiskt skapligt utvilad... Har det någonsin hänt??? :O hm, kanske nångång..

Iaf, jag sov inte så bra inatt. Dels så blir jag så kissnödig eftersom jag måste dricka så mycket vatten.. Dessutom så blir jag yr och nästan lite svimfärdig.. Och det blev jag inatt så det kändes som att jag åkte karusell.. Typ att jag flög upp och ned och fram och tillbaka.. Även fast jag låg ner i sängen.. Men när Robin kom och la sig bredvid mig och höll om mig så släppte det lite..!

Nu sitter jag iaf i skolan.. Ska väl försöka göra någonting idag (trots att jag är lite yr)

I eftermiddag blir det spin på friskis :) ser fram emot det..


//Evelina
2011-03-14
 20:50:01

Veckans träning!!

Har kollat shema för friskis och tänkt ut några pass som jag ska köra på i veckan.
Tis Spin/bas

Ons Tillgänglig instruktör (gymmet)

Fre Bas (jympa)

Sön Bas (jumpa)
Får se om jag orkar hålla den planen, men det har jag räknat med..! Men jag måste själv känna så att jag tycker det är roligt hela tiden, annars kommer jag ju tröttna på att träna så mycket..
Nu ska jag börja göra iordning min "mat"... :P
2011-03-14
 19:00:58

Dag 1

Allmänt
Nu har jag startat med dieten.. Det har kännts ganska så bra, trots att det är jobbigt.. Och det lär jag inte komma ifrån de första dagarna. Min "mat" är väl inte det godaste, men det går att äta iaf, så det här kommer nog gå jättebra :)
Motion
Jag gick till stallet med Viggo, och från mig till mamma sen från mamma till mig och sen tillbaka till mamma igen. Dessutom gick jag till bussen och från bussen.. Ca 6 km
Dagens vikt: 94.1
2011-03-06
 14:45:07

Mysig uteritt

Har haft utläpp i stallet nu på morgonen.. Sofie messade och frågade om jag ville rida med henne, så efter utsläppet så fixade vi stallet, sen tog vi in hästarna..

Jag hade bestämt att jag skulle ta med mig Aylanya, så jag gick och hämtade henne också.. Vi fixade hästarna och red iväg.

Aylanya var så duktig. Hon har aldrig varit med när vi har ridit, aldrig gått på vägarna och mött bilar.. Men hon var superlugn när bilarna åkte förbi, vi mötte hundar och människor på cykelvägen, och hon reagerade inte ett dugg :) Tror nog jag ska ta med henne fler gånger när jag ska rida :)Aylanya går på släp efter MarabouOch Sofie red Miro med Enduro på släp.


Så tur att man kan motionera 4 hästar på 2 personer :)//Evelina