2011-07-30
 12:19:56

sååå nervös...!

På måndag bär det av till Norrköping.. Umgås lite med Jessie och ladda lite inför tisdsag. Då är det dags för mitt viktigaste möte någonsin...! Anställningsintervju på Uniflex som kundtjänstmedarbetare på Transcom (Telenor)
Jag hoppas så innerligt att jag får ett av de ca 15 anställningarna. Då blir det flytt till Norrköping inom en snar framtid, och det kommer bli så grymt skönt att komma bort härifrån..!
En nystart på mitt liv är precis vad jag behöver..
2011-07-24
 12:25:15

Nyköping

I går (lördag) efter jobbet tog jag bussen till Nyköping. Landade vid pappas gamla hus vid Ängstugan, så nu har jag varit här över natten.. Jag ska hjälpa till att röjja lite. Imorgon blir det glass i hamnen med bästa Hanna, och kanske ett besök hos Sandra som köpte Milli av mig och kolla på hennes kattungar..! På tisdag tänkte jag ta bussen till Västerljung och hälsa på Nina och Scott :D det var länge sen.. och på Onsdag ska jag umgås med bästa Hanna igen <3

En fullspäckad vecka.. sen är det dags att åka hem till Torshälla och ta hand om hästarna..
2011-07-18
 21:17:21

Sunny Lane

Vi har köpt en ponny. Ett 19 årigt skimmelsto som heter Sunny. En söt och snäll maxad C-ponny som Alexandra ska ha att rida på och pyssla med :)
Sunny Lane -92
E. Örnäs Sun Boy
U. Penny Lane - Lambay Inver