2009-08-04
 23:52:37

Äntligen hemma!!

Igår (mån) åkte vi ju allihop hem till farmor i Blekinge, närmare bestämt Holmsjö. Det var en lång resa, med ganska många stopp på vägen, pappa skulle röka, vi köpte godis:) men tillslut var vi äntligen framme i Holmsjö. Där väntade farmor, Tor och en glad liten Kaxe. Maten var nästan färdig, vi gick runt och tittade i farmors trädgård, och allt tillbyggt på huset.
Vid maten blev det mycket prat, och av vissa LITE för mycket av det goda (vin). Men man ska inte klaga!
Sov gjorde vi, Mickan och jag i gästrummet, pappa och Therese i gäststugan ute på gården.
Dagen efter bestämmde vi oss för att ta en road tripp till Karlskrona. Vi tittade bla. på gamla krigsfartyg! Ganska spännande faktist:) Sedan gick vi förbi Rosenbom.. en sevärd staty, som tydligen var en känd människa i dessa trakter! Sedan gick vi till själva city.. ganska litet city (om jag får tycka). Vi stannade och köppte mjukglass:) mums! Sedan  gick vi tillbaka till bilen! Tillbaka till Holmsjö igen, där åt vi lunch, och förberädde resan hem. Vi stod och pratade en stund innan vi satte oss i bilen och åkte tillbaka till Nyköping! Stannade först på nån mack så vi fick köpa godis, jag fyllde äntligen på mobilen.. två dagar utan gratis sms klarar man sig inte med!
I Norköping (Klinga) stannade vi och åt på MC donalds, sedan fortsatte resan mot Katrineholm, vi skulle släppa av Mickan! Åkte förbi och såg hennes nya lägenhet innan vi körde bort henne till fam Permestams hus!
Nu fick vi äntligen fortsätta resan hem till Ängstugan!

Ska nu gå och lägga mig! är grymt trött nu!

God natt:)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: