2010-11-30
 11:12:18

Stockholm International Horseshow

I söndags var mamma och jag uppe i Sthlm och kollade på horseshow i globen.. det var en bra kväll.. ungefär som förväntat..!

* Inledningsprogram

* Prins Carl Philips Pris - final ponnyhoppning

* Internationell hoppning Agria Nordic Tour - Winner takes it all

* Internationellt shownummer Camel Show

* FEI World Cup Driving - FYRSPANN

* Stjärnornas hoppning

* Reining clinic med Anky van Grunsven

* Julavslutning med orientaliskt tema


Här kommer lite bilder från FEI World Cup Driving.. Bilderna är tagna från Tomas Erikssons finalrunda, här med hästarna Filur, Monzo, Rachi Rödslev och Speedy.

   


  
Innan föreställningen var vi ju såklart inne och kollade mässan..!

Såklart spänderades pengar..

Jag köpte ett dressyrträns med strasspanband, en lädergrimma, stallskydd och en täckesgjord. Mamma köpte en gelpadd och matchande shabrak och luva från Modern Horse och två nya numerlappar..

Vi är nöjda med våra inköp :D Bilder kommer här :)Imorgon ska allt med till stallet för att testas :D

Stallskydden köpte vi för att ha BoT paddarna i, då är de enklare på morgonen eftersom man slipper linda av benen.. så nu får han stå med de ett tag :D

Lädergrimman lämnar jag till Bidermans för att de ska sätta på mässingsskylten som jag har köpt, de står Marabou Raider på den

Eva kommer även och tar Marabou imorgon, så de passar ju perfekt, då kan jag visa henne de nya sakerna.. framförallt gelpadden och stallskydden som han ska ha dagligen..

Nästa helg ska jag göras "fin" (så bra de nu går på en nallebjörn som klipptes för 1½ månad sen..) Klippa svans, man och öron.. Mamma ska vara med och rida höjdhoppningen på Nybys Luciashow så han måste ju vara lite fin :P visserligen ska han väl ha mössa och knoppar, men han måste ändå se lite välfrisserad ut :P Tyvärr hinner vi inte klippa honom innan eftersom de är en liten prossedur.. vi tänkte ta ut veterinören nästa gång för att ge honom lugnande innan..! Men de får väl bli antingen veckan efter luciashowen eller efter årsskifftet..!

Oj, de blev en del idag..! :P heheKOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: